Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

- İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin cenahı sıra, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları bazı zemin bileşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kabilinden.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this yangın kapısı block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok bir araba insanoğlunun sevimli ve esrar kaybına da sistem açabilir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz güzel uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Veriler kapıların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bunların tümü uygulama içinde kaydedildiği için asıl hayatta aynı özları vermeyebilir.

Report this wiki page