Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı hak kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Mono blok cisim kuruluşsı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin katı dizi, yangın bapları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları modellere için değişçilikmektedir. Metanet, hizmet ve tamir kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz kucakin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı üzere bu peklik süresi 20 ile 180 an ortada değmaslahatebiliyor. Ancak bu baplar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli oturaklı. Payanta kapılar cepheıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Emniyet: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı yangın kapısı vandözlar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Kapılarına yangın kapısı Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en amelî fiyatlarla malik edinmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane bili alabilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page